Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Φωτιά Σχινοσ : Pws Fainetai Apo To Diasthma H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Newsbeast - Εικόνες από το «σημείο μηδέν» της καταστροφικής.

Φωτιά Σχινοσ : Pws Fainetai Apo To Diasthma H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Newsbeast - Εικόνες από το «σημείο μηδέν» της καταστροφικής.. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 28. Τι αναφέρουν χρήστες στο twitter. Εικόνες από το «σημείο μηδέν» της καταστροφικής. Είμαστε από τις 4.30 το πρωί στην παραλία. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική περιοχή ανατολικά του σχίνου στην κορινθία. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου.

Sxinos Korin8ias 12 Sygklonistikes Fwtografies Apo Th Fwtia
Sxinos Korin8ias 12 Sygklonistikes Fwtografies Apo Th Fwtia from media.enikos.gr
Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Ζημιές σε σπίτια, «δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή». H φωτιά στον σχίνο πέρασε στο νομό αττικής νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας, η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής. Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Εκτακτη ενημέρωση για την πυρκαγιά στην κορινθία και στην αττική πραγματοποίησε το πρωί της παρασκευής 21 μαΐου ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της.

Εκτακτη ενημέρωση για την πυρκαγιά στην κορινθία και στην αττική πραγματοποίησε το πρωί της παρασκευής 21 μαΐου ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς.

Χιλιάδες στρέμματα καμένης γης άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τη δυτική αττική, καίγοντας πυκνό δάσος αλλά και κατοικίες. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. H φωτιά αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίνου και μαζίου και οι αστυνομικοί με περιπολικά καλούν από τα μεγάφωνα τους κατοίκους, να εκκενώσουν την περιοχή. Εικόνες από το «σημείο μηδέν» της καταστροφικής. Εκτακτη ενημέρωση για την πυρκαγιά στην κορινθία και στην αττική πραγματοποίησε το πρωί της παρασκευής 21 μαΐου ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Εκτακτη ενημέρωση για την φωτιά στην κορινθία πραγματοποίησε ο νίκος χαρδαλιάς. Τι αναφέρουν χρήστες στο twitter. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Από τις μετρήσεις του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo προκύπτει ότι κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς, στην ευρύτερη περιοχή έπνεαν δυτικοί. Στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με την πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση στην περιοχή του σχίνου.

Τι αναφέρουν χρήστες στο twitter. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Ζημιές σε σπίτια, «δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή». Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Mainetai H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias
Mainetai H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias from www.zougla.gr
Η φωτιά στον σχίνο οδηγεί σε εκκενώσεις οικισμών από το αλεποχώρι μέχρι τα μέγαρα. Το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με τον αντιπεριεφερειάρχη κορίνθου, αναστάσιο γκιώλη, ξεπερνάει τα 10 χλμ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο καπνός έχει φτάσει μέχρι την αθήνα. Εικόνες από το «σημείο μηδέν» της καταστροφικής. Thetoc team published 20 μαϊ. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Ο χάρτης της φωτιάς η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, η πρόσβαση στα επίγεια πυροσβεστικά μέσα ήταν δύσκολη και λόγω της νύχτας δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με την πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση στην περιοχή του σχίνου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική περιοχή ανατολικά του σχίνου στην κορινθία.

Μαρινας στην περιοχή μας προχθές όπου από θαύμα δεν κάηκε το βουνό από την μεριά μας, καθώς η φωτιά πρέπει να είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ ή νωρίς το πρωί από κεραυνό. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με τον αντιπεριεφερειάρχη κορίνθου, αναστάσιο γκιώλη, ξεπερνάει τα 10 χλμ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο καπνός έχει φτάσει μέχρι την αθήνα. H φωτιά στον σχίνο πέρασε στο νομό αττικής νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας, η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Από τις μετρήσεις του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo προκύπτει ότι κατά την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς, στην ευρύτερη περιοχή έπνεαν δυτικοί. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 28.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Μαρινας στην περιοχή μας προχθές όπου από θαύμα δεν κάηκε το βουνό από την μεριά μας, καθώς η φωτιά πρέπει να είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ ή νωρίς το πρωί από κεραυνό. Τι αναφέρουν χρήστες στο twitter. Το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με τον αντιπεριεφερειάρχη κορίνθου, αναστάσιο γκιώλη, ξεπερνάει τα 10 χλμ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο καπνός έχει φτάσει μέχρι την αθήνα. Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ.

Sygklonistikes Eikones Meta Thn Megalh Fwtia Sthn Korin8ia Sxinos Alepoxwri Youtube
Sygklonistikes Eikones Meta Thn Megalh Fwtia Sthn Korin8ia Sxinos Alepoxwri Youtube from i.ytimg.com
Στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με την πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση στην περιοχή του σχίνου. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Η φωτιά στον σχίνο οδηγεί σε εκκενώσεις οικισμών από το αλεποχώρι μέχρι τα μέγαρα. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 28. Thetoc team published 20 μαϊ.

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας.

Ο χάρτης της φωτιάς η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, η πρόσβαση στα επίγεια πυροσβεστικά μέσα ήταν δύσκολη και λόγω της νύχτας δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική περιοχή ανατολικά του σχίνου στην κορινθία. Thetoc team published 20 μαϊ. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με την πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που καίει δασική έκταση στην περιοχή του σχίνου. Μαρινας στην περιοχή μας προχθές όπου από θαύμα δεν κάηκε το βουνό από την μεριά μας, καθώς η φωτιά πρέπει να είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ ή νωρίς το πρωί από κεραυνό. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Είδαμε και το λαμπρό παράδειγμα της φωτιάς της αγ. Τι αναφέρουν χρήστες στο twitter. Mέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη νέο μήνυμα για προληπτική εκκένωση οικισμών, λόγω φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του σχίνου κορινθίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση φωτιά. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.